mt CASA Kulta teippitapetti 20cm


mt CASA Kulta teippitapetti 20cm

Tuotenro: CA2019Z
Hinta ennen 36,00 €
20,00
Säästät 44 %


Mahdolliset toimitustavat: Nouto Pirkkalasta (heti noudettavissa), Parcel to Europe, Parcel Connect: UP1, Parcel Connect: UP3, Parcel Connect: UP4, Parcel Connect: UP7, Parcel Connect: UP8, Noutopistejakelu (DB Schenker), Matkahuolto - lähipaketti, Parcel Connect: UP5, Postipaketti (tukkuasiakas), Postipaketti (asiakas), Express-paketti (ovelle-toimitus), Priorisoitu lähetys

20 cm leveä japanilainen mt CASA teippitapetti kultaisena. Rullassa 10 metriä teippitapettia.

HUOM! Kulta ja hopea saattavat jättää hennon kultaisen jäljen vaaleaan taustaan. Jälki lähtee pois pyyhkimällä. Johtuu siitä, että liimaan tarttuu rullasta teipin toiselta puolelta vähän väriä.

Mikä teippitapetti?
mt CASA teippitapetti on valmistettu japanissa ja vastaa ominaisuuksiltaan mt masking tape washiteippiä. Kultainen teippitapetti on peittävää, katkeaa helposti käsinkin, tarttuu hyvin eri pinnoille, mutta halutessa irtoaa hyvin jälkiä jättämättä. Mitä sileämpi pinta, sitä helpommin teippitapetti lähtee vielä irti. Teippitapetti tarttuu myös uudestaan niin pitkään kun teipin pinta pysyy puhtaana.

Et siis tarvitse liistereitä tms. saadaksesi nopeasti uutta ilmettä seinällesi - rullaa vain teippitapettia seinällesi ja teippaa! Teippitapetti sopii hyvin myös hyllyjen, lipastojen ym. huonekalujen sisustukseen! Tai leikkaa haluamiasi kuvioita! Vain mielikuvitus on rajana!

Katso tarkemmat tiedot ja ideakuvia käytöstä (klikkaa alla olevaa linkkiä):
teippitapetti.fi

Hintaan kuuluu yksi rulla. Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Tuotteen lisätiedot

Lisätty verkkokauppaan 3.3.2014 00.08

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tarjoustuotteet, mt CASA teippitapetti